fbpx

Ajánlataink

Amit nyújtunk

Miért válasszatok minket​?

Azon kívül, hogy nagyon szeretünk utazni, így számíthattok Ránk, bárhol is legyen az esküvőtök, pár dolog amit még érdemes tudni.

Több perspektíva

A Nagy Napotok összes eseményét két külön kamera állásból és nézőpontból örökítjük meg. Így semmit se mulasztunk el és még kreativabb végereményt tudunk átadni.

Kimagasló minőség

Követjük a technológia fejlődéseit, így mindig naprakész eszközökkel dolgozunk. A lehető legjobb minőséget nyújtjuk, legyen szó 4K minőségről, stabilizált felvételekről vagy drónról.

Légifelvételek

Nincs is jobb eszköz a helyszínek megörökítésére mint egy drón, mellyel sosem látott madártávlatból láthatjátok esküvőtök fontosabb pontjait.

Egyedi és személyes

Többszöri egyeztetés során meghallgatjuk igényeiteket, majd ehhez igazodva örökítjük meg a Nagy Nap eseményeit. Garantáljuk, hogy azt kapjátok amit szeretnétek!

Film ajánlataink

Válasszátok ki a hozzátok leginkább passzoló formátumo(ka)t, és tegyük ezeket még személyesebbé egy egyeztetés folyamán.

Esküvőtök Klippje

Zenére vágott videóklipp a legszebb pillanataitokból, mely tökéletes rövid összefoglalója a teljes napotoknak. 

Esküvőtök Filmje

A napotok legfontosabb eseményei, akár hosszabban – saját hanggal, stílusosan megvágva egy vagy több zenére.

Életetek Filmje

Az összes esemény, mit szeretnétek visszanézni, akár teljes hosszúságában – saját hanggal, dokumentumfilmszerű stílusban.

Bármelyik filmet is választjátok, a csomagjaink az alábbiakat mindenképp tartalmazzák: